Αθλητικά

14/05/2024 - 10:56

Δεν κατεβάζει ταχύτητα η Ρεάλ, με όπλο την παράδοση η Τότεναμ

Οι αναμετρήσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Με τη Ρεάλ παρ' ότι να έχει στεφθεί πρωταθλήτρια, να μην βγάζει το πόδι από το γκάζι, ενώ η Βιγιαρεάλ παίζει τα ρέστα της για την έξοδο στην Ευρώπη. Φυσικά, το ματς της ημέρας είναι το εξ αναβολής στην Πρέμιερ, όπου η Τότεναμ με όπλο την παράδοση, θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Σίτι και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την 4η θέση.

 

811. Τότεναμ - Μαν. Σίτι (22:00)

Σπουδαίο ματς στο Λονδίνο. Η Τότεναμ επιζητά το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και ήττα της Άστον Βίλα για να της κλέψει την τέταρτη θέση. Δύσκολο το έργο της πάντως, αφού η Σίτι αποτελεί την καλύτερη ομάδα στο Νησί και θέλει τη νίκη για να πατήσει κορυφή και ουσιαστικά να αγκαλιάσει τον τίτλο. Πάντως, η Τότεναμ έχει τρομερή παράδοση εντός έδρας κόντρα στους "πολίτες" στο νεόκτιστο γήπεδο, αφού σε επίπεδο Πρέμιερ, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό, έχει αξία η κόντρα στο 3.00.

 

813. Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές (22:30)

Η Ρεάλ κατέκτησε ένα ακόμα Πρωτάθλημα, το γιόρτασε την Κυριακή στους δρόμους της Μαδρίτης και τώρα σειρά έχει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ που θα διεξαχθεί την πρώτη του Ιούνη στο Λονδίνο. Παρ' όλα αυτά ο Αντσελότι δεν επιθυμεί να δει τους παίκτες του να κατεβάζουν ταχύτητα και θα προσπαθήσει μέσα από αυτά τα ματς του πρωταθλήματος, να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Ξεκούρασε παίκτες στο τελευταίο με την Γρανάδα, τώρα θα επαναφέρει τους βασικούς και η Αλαβές ζορίζεται αισθητά μακριά από τη βάση της, μπορούμε να στραφούμε στον συνδυασμό άσου και N/G στο 2.00.

 

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις εν αναμονή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλει οφ σουπερ λιγκ 2024.

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!