Αθλητικά

30/09/2024 - 06:54

Δεν κατάφεραν να βρουν γκολ στο Πλωμάρι!

Λευκή ισοπαλία στο Πλωμάρι και από ένας βαθμός για τον Αιγέα και τον ΑΟ Μιλτιάδη. Ένα αποτελέσμα που μάλλον είναι θετικό για τη φιλοξενούμενη ομάδα που φτάνει τους 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο γηπεδούχος Αιγέας ήθελε τη νίκη όμως δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο ματς να βρει τέρμα.

Ο Αιγέας είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με τους Ψάνη και Θανάση Πρωτούλη ένω η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του νεαρού Σαρίκη που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος πάλι ο Αιγέας έψαξε το γκολ έχοντας ξανά ευκαιρία με τον Παράσχο Πρωτούλη. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και φεύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λέσβο.

Στον Αιγέα υπάρχει απογοήτευση καθώς οι καλές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν φέρει μόλις 1 βαθμό στη συγκομιδή της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Αιγέας Πλωμαρίου : Ζαχαρής Τσιτσεκίδης, Σαρίκης, Καλαμπόκας, Πρωτούλης Θ., Τζανουλίνος, Ψάνης, Σέκου, Μιχαλάκης, Ντούμος, Μάγκας

ΑΟ Μιλτιάδης : Χάμος, Θώδης, Γεωργιόπουλος, Καπετανάκης, Καντούτσης, Οπόκου, Γκεβόρι, Παϊτέρης, Καψάλης, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος

πηγη:  https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!