Αθλητικά

02/04/2016 - 20:26

Αποθεωτική υποδοχή της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη (βίντεο)

>Περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Γκουστάβο Πογέτ και τους παίκτες της Ένωσης, σηκώνοντας στα χέρια του Χρήστο Αραβίδη και Έλντερ Μπαρμπόζα κατά την άφιξή τους στη Μυτιλήνη.

Ο κόσμος της ΑΕΚ  και στη Μυτιλήνη «διψά» για να δει την ομάδα του από κοντά. Γι αυτό και στις περισσότερες εξορμήσεις εκτός Αθηνών για τα ματς, η άφιξη της αποστολή της Ένωσης συνοδεύεται και από υποδοχή από τους οπαδούς. Μόνο που σήμερα (2/4) στη Μυτιλήνη, στήθηκε ένα μεγάλο «κιτρινόμαυρο» πάρτι στο αεροδρόμιο. Βλέπετε, η ΑΕΚ επισκέπτεται για πρώτη φορά το νησί, ενόψει του αυριανού (3/4) παιχνιδιού με την Καλλονή. Γι αυτό και οι οπαδοί της ομάδας, επιφύλαξαν στην αποστολή αποθεωτική υποδοχή.

Περισσότεροι από 500 βρέθηκαν από νωρίς έξω από το αεροδρόμιο. Και όταν έφτασαν η αποστολή, έγινε ένας μικρός… χαμός. Ο Γκας Πογέτ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έγιναν αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο. Ενώ κάποιους παίκτες, όπως ο Χρήστος Αραβίδης και ο Έλντερ Μπαρμπόζα, τους σήκωσαν ακόμα στους ώμους.

Είναι χαρακτηριστικό πως για να φτάσουν στο πούλμαν που θα τους πήγαινε στο ξενοδοχείο ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι παίκτες, χρειάστηκε να περάσουν από ένα κλοιό… αποθέωσης, που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ.

 

Δείτε βίντεο:

sport24.gr

Μοιράσου το άρθρο!