Αθλητικά

27/09/2024 - 11:41

Αναμένεται ξέσπασμα από την Ντόρτμουντ, σε κέφια η Μίλαν

Ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της League Phase στο Γιουρόπα Λιγκ και επιστρέφουμε σε γνώριμα μονοπάτια, με τους αγώνες των Πρωταθλημάτων να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Επιλογές για όλα τα γούστα, με τις ευρωπαϊκές λίγκες προφανώς στο προσκήνιο. Μαζί με τις σημερινές προτάσεις, δες και πού μπορείς να παίξεις δωρεαν φρουτακια χωρις λεφτα!

185. Ντόρτμουντ – Μπόχουμ (21:30)

Απίστευτο κάζο για την Ντόρτμουντ την προηγούμενη εβδομάδα. Κάκιστη εικόνα από την αρχή έως το τέλος με τη Στουτγάρδη, βαρύ το 5-1, αλλά θα μπορούσε να δεχτεί ακόμα περισσότερα γκολ! Σε τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η Μπόχουμ, καθώς έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Χόλσταϊν Κίελ. Η Ντόρτμουντ ψάχνει για απαντήσεις, αλλά και για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στη Βεστφαλία. Θέλει να ξεσπάσει, λογικά αυτό θα γίνει, η Μπόχουμ σε άσχημη φάση. Πάμε με το 1 ημίχρονο / 1 τελικό & Over 1,5 σε απόδοση 1.87.

204. Μίλαν – Λέτσε (22:00)

Πάμε και στην Ιταλία, όπου η Μίλαν υποδέχεται τη Λέτσε. Η Μίλαν έρχεται από μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ, το 2-1 σκόρπισε ενθουσιασμό και θέλει να συνεχίσει στο σωστό δρόμο, να ανέβει βαθμολογικά. Απίστευτο πατατράκ για τη Λέτσε, που σε ένα τρελό παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Πάρμα. Με την ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή η Μίλαν θα μπει δυνατά και θα ψάξει το γκολ από νωρίς, η Λέτσε είναι εύθραυστη. Θα πάμε με το Οver 1,5 στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 2.35.

Μοναδικός Διαγωνισμός στο PS Blog!

Διεκδικείς ένα δωρεάν ταξίδι για δύο άτομα στο Λονδίνο, για να δεις το Αγγλία-Ελλάδα!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!