Αθλητικά

18/06/2023 - 19:33

ΑΙΟ: φιέστα ανόδου με νίκη και ... βροχή! (βίντεο)

Τη νίκη που ίσως του δώσει και την πρώτη θέση στα μπαράζ πέτυχε ο Αιολικός. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν 2-0 της Κοζάνης και πέρασαν στη 1η θέση των μπαράζ.

Τη φιέστα χάλασε λίγο ο καιρός καθώς η βροχή δεν επέτρεψε τον Ταρλά να έχει πολύ κόσμο. Πριν τον αγώνα η Κοζάνη έκανε pasillo στους γηπεδούχους.

 

Στα αγωνιστικά στο 65′ ο Άνθης έκανε το 1-0 ενώ στο 90+3′ ο Δερμιτζάκης έκανε το τελικό 2-0. Και οι δύο είχαν περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά το ματς ο Αιολικός έκανε τη φιέστα του ανεβαίνοντας στο βάθρο όλα τα ονόματα της φετινής σεζόν. Στο ημίχρονο του αγώνα την τιμητική τους είχαν παλαίμαχοι που ήταν στην πρώτη άνοδο του Αιολικού το 1982.

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Μωραΐτης, Νάστος, Γκανσιέρ, Κανελλόπουλος, Στεφάνοβιτς, Αντωνίου, Ποτουρίδης, Πλατέλλας, Μακρής Ντινιωτάκης.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Ναθαναηλίδης, Τσώτσος, Μαραγκός, Πάτας, Παπανικόπουλος, Μπακάλης, Παπαδόπουλος, Μπίντσης, Κατανάς, Κανούλας, Αποστολίδης.

Στο άλλο παιχνίδι με γκολ στο 90′ από τον Κατσή ο Τηλυκράτης απέκτησε προβάδισμα για το τέταρτο και τελευταίο αγωνιστικό εισιτήριο.

Αιολικός 13 (10-8)**
Κοζάνη 12 (8-8)
Καμπανιακός 11 (9-7)**
Τηλυκράτης 8 (6-7)**
Γιούχτας 6 (6-7)**

10η (Τελ) αγωνιστική:

Γιούχτας – Αιολικός

Καμπανιακός – Τηλυκράτης

Ρεπό: Κοζάνη

Πλεον στον Αιολικό επικεντρώνονται στην αυριανή συνέντευξη τύπου με θέμα τη σύσταση της ΠΑΕ και τα οποία προβλήματα ίσως βρεθούν από την παλαιότερη ύπαρξη της.

 

πηγη: https://athlitikometopo.gr/

 

Δείτε βίντεο από την φιέστα ανόδου:

 

Σε ζωντανή σύνδεση με τον «Ταρλά» για τη φιέστα της ανόδου στη Super League 2! 37 χρόνια μετά ερχόμαστε ξανά!

Posted by Αιολικός Μυτιλήνης on Sunday, June 18, 2023

Μοιράσου το άρθρο!