Αθλητικά

14/09/2024 - 07:41

15ο Διεθνές Τουρνουά τένις στη Μυτιλήνη - "Cosmote Mytilene Cup U18" - 100 συμμετοχές από 20 χώρες

Το 15ο Διεθνές Τουρνουά τένις, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Μυτιλήνης.
Η ITF κ η ΕΦΟΑ ανέθεσαν για άλλη μια χρονιά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου από 15 έως 22 Σεπτεμβρίου το 15ο κατά σειρά Διεθνές Τουρνουά Τεννις "Cosmote Mytilene Cup U18"


Ένα αθλητικό γεγονός που έχει αγκαλιάσει κ αγαπήσει το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης.
100 κ πλέον συμμετοχές αθλητών ,από 20 χώρες οι περισσότεροι είναι στελέχη των Εθνικών Ομάδων τους.
Οι αγώνες των προκριματικών θα   ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου κ οι αγώνες του κυρίως ταμπλό 17 Σεπτεμβρίου.
Ο τελικός στα διπλά θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ οι μεγάλοι τελικοί την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου.
Στο συγκεκριμένο Τουρνουά θα πάρουν μέρος οι τρεις αθλήτριες του Ομίλου ,
Αντισφαίρισης Λέσβου, Τσακίρη Ειρήνη , Τσακίρη Νάνσυ,  κ η Βαγιωνά Εμμανουέλα οι οποίες μάλιστα θα αγωνιστούν  κ οι τρεις στο Κυρίως ταμπλό .Επίσης θα αγωνιστεί κ η Μακανταση Ελένη με καταγωγή από Μυτιλήνη που παίζει με την σημαία της Αυστραλίας.


Πρόκειται για μια προσπάθεια που προσφέρει νέες προοπτικές στην πόλη μας με οικονομικά , κοινωνικά κ τουριστικά οφέλη, δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση κάτι που το έχουμε ανάγκη ως τοπική κοινωνία.
Η Συνέντευξη τύπου θα παραχωρηθεί την τρίτη 18:30 17/9/2024 στην έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στην Νεάπολη εντός πρώην ΠΙΚΠΑ.

ΤΣΑΚΊΡΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ δήλωσε: (Διευθυντής Αγώνων)
Η παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς αθλητικού χάρτη,με τέλεση αγώνων υψηλού επιπέδου ,είναι γεγονός.
Θα δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν μέσα στην χώρα τους.
Θα δώσουμε επίσης ,την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό του Νησιού μας, αλλά κ σε μικρά παιδιά να απολαύσουν δωρεάν αγώνες ποιότητας,αλλά κ να δουν μεγάλους αθλητές,που αποτελούν υγιή πρότυπα.
Θα προβάλουμε το νησί μας παγκοσμίως κ θα θα δώσουμε μια οικονομική ανάσα στην αγορά της Μυτιλήνης αφού αθλητές , συνοδοί ,γονείς κ παράγοντες θα μείνουν στην πόλη μας με δικά τους έξοδα για μια εβδομάδα.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Μυτιλήνης, την Cosmote κ όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς κ την εθελοντική ομάδα μας.
Οι αθλήτριες μας Τσακίρη Ειρήνη κ Τσακίρη Νάνσυ κ η Βαγιωνά Εμμανουέλα που παίρνει για  πρώτη φορά μέρος,θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Καλούμε  το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών μας, αλλά κ την προσπάθεια όλων των αθλητών που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα.

Μοιράσου το άρθρο!