Αθλητικά

12/08/2024 - 17:19

14ος Γαβαθωνιος 2024 με 197 συμμετοχές - Αποτελέσματα - Πλαλώ Τσι Ξιπατώθηκα!!!

Ο 14ος Γαβαθωνιος 2024 σε συνδιοργάνωση του Συλλογου Αντισσαιων της Αθηνας «Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» με τον Ορφέα Αντισσας, αναφώνησε «Πλαλω τσι Ξιπατωθκα» με 197 συμμετοχές! 

 

Υποδέχτηκε όλους εσάς με θερμη και τιμή γιατι οι δικές σας παρουσίες χρωμάτισαν τον δρομικό μας θεσμό και τον έκαναν να λάμψει! Στο επίπεδο διοργάνωσης και στο άρτιο αποτέλεσμα του Γαβαθωνιου συνέβαλλε σημαντικά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Δυτικής Λεσβου, η αξιεπαινη συμμετοχή των LESVOS RUNNERS για 2η συνεχόμενη χρόνια, η παρουσία της Ελληνικης Ομάδας Διάσωσης Λέσβου, Αστυνόμευση από το Τμήμα Άντισσας και στις επάλξεις ηταν και το Κέντρο Υγείας Άντισσας.

 Ένα επιτευγμα συνδυασμού ασφαλειας ποιότητας μα πάνω από όλα υποδοχής! Ακριβώς όπως σας αξίζει!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στον νικητές! 

 Στην κατηγορία ανδρών με την απονομή να πραγματοποιείται από τον κ.ΚΥΡΑΤΖΗ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑ, η νικητήρια ομάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

1η θέση ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΚΑΣ

2η θέση ΜΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

3η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ 

ψψ

 Στην κατηγορία γυναικών με την απονομή στα χέρια του κ. ΙΟΡΔΑΝΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ ΕΡΓΩΝ, η νικητήρια ομάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

1η θέση: Ελένη Δαγκλή

2η θέση: ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΝΝΑ

3η θέση : ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 

 

 Στην κατηγορία παιδιών με την απονομή από τον κ. Ιορδανη Ιορδανου ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, βραβεύτηκαν στην :

1η θέση : ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2η θέση: ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

3η θέση: ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

φ

 Τηρήσατε την υπόσχεση που μας δώσατε περισυ πως θα επιστρέψετε για τον 14ο Γαβαθωνιο και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό! Το στοίχημα μας να ξεπεράσουμε το περσινό μας υπέροχο αποτέλεσμα ήταν πια μονόδρομος, με απώτερο σκοπό να αντικρίζουμε τα δικά σας προσώπα και κάθε φορά όλο και περισσότερα! 

Σημείο αναφοράς η πρωτοτυπία στα μπλουζάκια συμμετοχής που έκλεψαν την παράσταση και άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο Παναγιώτης Λαμπρίδης με το Καλώς τα μουρελια & Hammers Project! 

Ευχαριστούμε που με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, μας επιτρεψατε να ονειρευόμαστε ψηλά και να στοχεύουμε στο να ξεπερνάμε προσδοκίες !

δ

Ανανεώνουμε το συνάντηση μας για του χρόνου με υγεία και ακόμη περισσότερο...

 

ΠΛΑΛΩ ΤΣΙ ΞΙΠΑΤΩΘΚΑ!!!

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαιων της Αθηνας "Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος"

Η Πρόεδρος 

Παπαδουλη Μαρία

Μοιράσου το άρθρο!