Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/06/2023 - 12:55

Τρόμος για ηλικιωμένη γυναίκα στον Πολιχνίτο - Άγριος ξυλοδαρμός μέχρι λιποθυμίας

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία από την ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου. Η επώνυμη καταγγελία αφορά ένα πρωτοφανές σκηνικό αγριότητας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας. Αναλυτικά:

Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην περιοχή του Πολιχνίτου. 

 

Ήταν 12:15 όταν άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της μητέρας μου με σκοπό την κλοπή. Πήδηξε μέσα στην αυλή από ένα τοιχίο περίπου δύο μέτρων, μπήκε εντός του σπιτιού και την ξυλοκόπησε βάναυσα, σχεδόν μέχρι λιποθυμίας, πήρε το πορτοφόλι της και έφυγε από το σπίτι.

Όπως γνωρίζετε τα χωριά μας είναι πλεον χωρίς κόσμο, οπότε δεν άκουσε κανείς το κάλεσμα της για βοήθεια.

Μετά από δύο ώρες την βρήκε μια γειτόνισσα κάτω στο πάτωμα και κάλεσε τον αδελφό μου οποίος εργαζόταν στην Μυτιλήνη. Καλέσαμε αστυνομία (ερευνάται η υπόθεση, χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος) και ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. 

Η μητέρα μου αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με κάταγμα ώμου, στο πόδι, διατροχαντηριο κάταγμα  και πολλές κακώσεις - εκχυμώσεις.

Σήμερα  Δευτέρα 26/6 μπαίνει χειρουργείο με 25/100 ποσοστό αποκατάστασης.

Η μητέρα μου είναι 77 ετών και προ έξι μηνών είχε υποβληθεί σε ολόκληρη αρθροπλαστική γονάτου. Δεν είχε αποκατασταθεί ακόμη από την προηγούμενη επέμβαση και μπαίνει σε άλλη μια επίπονη διαδικασία....

Σκοπός της επιστολής μου είναι η ενημέρωση του κόσμου, καθώς το 70/100 του πληθυσμού στο χωριό μας είναι ανήμπορα και ηλικιωμένα άτομα. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το αστυνομικό τμήμα του Πολιχνίτου για την άμεση επέμβαση, όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου για την ανθρωπιά και τις ταχύτατες ενέργειες. 

 

Μοιράσου το άρθρο!