Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/09/2023 - 15:24

Ταξίδευε από Αθήνα προς Μυτιλήνη με σφαίρες ! ! ! Συναγερμός στα αεροδρόμια

Συνελήφθη Τούρκος με σφαίρες στο Ελ. Βενιζέλος - Συναγερμός στα αεροδρόμια μετά το φονικό στη Λούτσα Στη σύλληψη ενός Τούρκου με πλαστά πορτογαλικά διαβατήρια και σφαίρες προχώρησαν οι Αρχές στο Ελ. Βενιζέλος. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει σχέση με το μακελειό στη Λούτσα.

Το άγριο φονικό με 6 νεκρούς Τούρκους, που φέρεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμο λογαριασμών, στη Λούτσα, σήμανε συναγερμό στις Αρχές και στα αεροδρόμια της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορορίες χθες το βράδυ στο Ελ. Βενιζέλος συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος - μερικές ώρες μετά το μακελειό - που είχε στην κατοχή του 4 σφαίρες.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει κάποια σχέση με το μακελειό, χωρίς να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο προς το παρόν.

Ο Τούρκος, που ταξίδευε προς Μυτιλήνη, συνελήφθη όταν το μηχάνημα x ray του αεροδρομίου «χτύπησε» για κάτι μεταλλικό. Έπειτα από έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν 4 σφαίρες σε σακούλα από όπλο 9 χιλιοστών. Έφερε πάνω του επίσης δύο πλαστά πορτογαλικά διαβατήρια.

 

Το φονικό στη Λούτσα

Ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα των τελευταίων ετών στη χώρα μας καταγράφηκε χθες στη Λούτσα. Η αιματηρή επίθεση έγινε στις 18:30, τη Δευτέρα, στην οδό Ακροπόλεως.

Θύματα 6 Τούρκοι.

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν τουλάχιστον δύο εννιάρια πιστόλια, ενώ ο μόνος από τα θύματα που πρόλαβε για λίγα δευτερόλεπτα να αντιδράσει ήταν ο οδηγός του μπλε οχήματος, ωστόσο, οι δράστες τον «γάζωσαν» μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο.

 

 Αλέξανδρος Καλαφάτης/ www.ieidiseis.gr

Μοιράσου το άρθρο!