Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/03/2022 - 11:57

Συνέχεια στην τραγωδία... και 7ος νεκρός στο ναυάγιο στη Μυτιλήνη

Η σορός που ανήκει σε ακόμα έναν μετανάστη εντοπίστηκε αργά το πρωί της Τετάρτης, στην ίδια περιοχή, στο Καλαμάρι στη Μυτιλήνη όπου χθες εντοπίστηκαν πνιγμένοι έξι άνθρωποιΟι έρευνες του λιμενικού σώματος συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας  με εναέρια και πλωτά μέσα

Χθες έξι άνθρωποι βρέθηκαν πνιγμένοι στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ ενώ  όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς, το ναυάγιο έγινε πιθανότατα πριν μερικές ώρες από τον εντοπισμό τους. Στην περιοχή δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι το πρωί της Τρίτης. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ δεν υπάρχει καταγραφή σήματος SOS από σκάφος στην περιοχή.

Ρεπορτάζ :Αναστασία Σπυριδάκη/ ertnews.gr

 

 

υp dare η ανακοίνωση από την Λιμενική αρχή :

Αναφορικά με τον εντοπισμό σορών στη Μυτιλήνη την 01/03/22, γνωρίζεται ότι μία (01) ακόμη σορός άνδρα εντοπίστηκε από ομάδα Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ), πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΚΑΛΑΜΑΡΙ” - ΔΕΗ ν. Λέσβου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, ενώ η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Μοιράσου το άρθρο!