Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/09/2023 - 14:56

Πρωινό Τετάρτης με 110 αφίξεις μεταναστών στη Λέσβο - Πλησιάζει τα 5.000 άτομα η δομή στον Καρά Τεπέ

Εντοπισμός και διάσωση 68 ατόμων στην Αγριελιά ν. Λέσβου – Εντοπισμός και διάσωση 42 ατόμων στην Αγριελιά ν. Λέσβου – Εντοπισμός και διάσωση 5 ατόμων στον Προφήτη Ηλία ν. Λέσβου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών - προσφύγων στα νησιά του Αιγαίου με τη Λέσβο και τη Σάμο να κατέχουν την πρωτιά.  Στον Καρά Τεπέ σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου στήνονται σκηνές και.... πλησιάζουμε τα 5.000 άτομα! 

 

Οι σημερινές - Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου - πρωινές αφίξεις στο νησί της Λέσβου

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Περιπολικό πλοίο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Αγριελιάς ν. Λέσβου, λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού πλοίου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην περισυλλογή εξήντα οκτώ (68) αλλοδαπών και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι». Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί βυθίστηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****

Πρωινές ώρες σήμερα, Περιπολικό πλοίο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Αγριελιάς ν. Λέσβου, λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού πλοίου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην περισυλλογή σαράντα δύο (42) αλλοδαπών και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι». Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί βυθίστηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Προφήτη Ηλία – Οινοφόρου ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με πέντε (05) επιβαίνοντες.

Άμεσα το πλήρωμα του Περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην περισυλλογή των ανωτέρω αλλοδαπών και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι». Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί βυθίστηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!