Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/08/2024 - 10:03

Πρωινό ντου της Αστυνομίας στη παραλία του Χρούσου

Κλίμα τρομοκρατίας για οικογένειες και παιδιά

Βία, τρομοκρατία και τον απόλυτο παραλογισμό ζούνε εδώ και τρεις ημέρες οι επισκέπτες του Χρούσου με αποκορύφωμα τη σημερινή όπου περίπου δέκα άντρες της αστυνομίας με κλούβα έφτασαν αιφνιδιαστικά στην παραλία. Οικογένειες με μικρά παιδιά στην παραλία καθώς και πλήθος τουριστών, αναστατωμένοι βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές στις διακοπές τους στη Λέσβο.

Αυτή τη στιγμή οι Αρχές αυτού του τόπου προτιμούν να ικανοποιούν τα καπρίτσια δύο..."απανταχού" Χρουσιανών που δυσφημούν και την παραλία και τον τόπο τους χωρίς να σέβονται τους ανθρώπους δυο ολόκληρων χωριών στο Ταβάρι και το Μεσοτοπο που περιμένουν τη σεζόν για να δουλέψουν.

Με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος, (που οι επισκέπτες σέβονται όλα τα χρόνια με αποτέλεσμα ο Χρούσος να κατατάσσεται στις "απάτητες" ), επιβάλλεται αυτή τη στιγμή μια συνθήκη η οποία ικανοποιεί τις ιδεοληψίες μια μικρής μερίδας ατόμων που θέλει ουσιαστικά την παραλία "ιδιωτική". Και τουαλέτες υπάρχουν στο Χρουσο και πεντακάθαρος και απάτητος παραμένει μετά την αποχώρηση των επισκεπτών..

 

από την σελίδα politikalesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!