Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/07/2024 - 12:50

Πως κάηκε ο 82χρονος χθες στον Πολιχνίτο Λέσβου; Ευχαριστήριο σε όσους βοήθησαν στην κατάσβεση

Τι αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής για την δραματική εξέλιξη της χθεσινής φωτιάς στην Τραπεριά Πολιχνίτου

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο ηλικιωμένος οδηγός, είτε γιατί λιποθύμησε, είτε γιατί έχασε τις αισθήσεις του, είτε γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία, είτε λόγω αιφνίδιου θανάτου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Κατηφόρισε μέσα σε κάποια χωράφια της περιοχής, με αποτέλεσμα το όχημά του να φθείρεται από κάτω του από το ανώμαλο έδαφος, να παρατηρείται διαρροή βενζίνης που προκάλεσε πυρκαγιά από σπινθήρα τριβής.

Αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να απανθρακωθεί στο εσωτερικό του οχήματος, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενη αγροτοδασική έκταση.

 

Ευχαριστήριο από την Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Δ.Ε. Πολιχνίτου

Η ομάδα Δασοπυροσβεσης της Δ.Ε. Πολιχνίτου, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση της χθεσινής πυρκαγιάς, πυροσβέστες, χειριστές πτητικών μέσων, εθελοντικές ομάδες Πλωμαρίου, Γέρας, Αμπελικού, οδηγούς, ιδιώτες, σε όσους βοήθησαν στην μεταφορά νερού, σε όλους όσους μας προσέφεραν ένα μπουκάλι νερό .

Η ομάδα μας παρά τις δυσκολίες, παρά τις τρικλοποδιές, συμμετείχε κ σε αυτήν την πυρκαγιά με 6 αυτοκίνητα μελών μας στην μεταφορά νερού για αναπλήρωση στο πυροσβεστικό στην τοποθεσία Φαραγγας από την έναρξη της πυρκαγιάς έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος

ρφ

Μοιράσου το άρθρο!