Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/07/2024 - 13:09

Οδηγώντας στη Λέσβο: μικροί και μεγάλοι χωρίς δίπλωμα και αν χρειαστεί αποφεύγουμε τον ελέγχο

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την τελευταία εβδομάδα στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης κατά περίπτωση.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Την 03-07-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 05-07-2024 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Πλωμαρίου, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 05-07-2024 στην Πέτρα, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

  • Προχθές (06-07-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Προχθές (06-07-2024) στην Πέτρα, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Χθες (07-07-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Βραδινές ώρες της 07/08-07-2024 στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών, ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς. Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!