Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/05/2024 - 16:41

Μεγάλη κλοπή στην Αγιάσο - Συνέλαβαν τους δράστες στο λιμάνι λίγο πριν φύγουν με το πλοίο - Εμπλοκή και 12χρονης

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε κατάστημα - επιχείρηση στην Αγιάσο της Λέσβου/ Συνελήφθησαν, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή, τρία (3) άτομα

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα - επιχείρηση στην περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

 

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (25-05-2024) το πρωί, στον λιμένα της Μυτιλήνης, λίγο πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο, τρία (3) άτομα – ημεδαποί (43χρονη, 17χρονος και 16χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν προχθές (24-05-2024) το μεσημέρι στο προαναφερόμενο κατάστημα σε ώρες λειτουργίας του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμη ανήλικη (12χρονη), η οποία ταυτοποιήθηκε.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος ενός (1) ακόμη ατόμου - ημεδαπού (42χρονου), γονέα των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και η 43χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο του αφαιρεθέντος ποσού.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!