Αστυνομικό Ρεπορτάζ

17/10/2024 - 14:52

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης - Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση του έργου ανακατασκευής δημοτικών οδών στη Μυτιλήνη

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την ερχόμενη εβδομάδα στην πόλη της Μυτιλήνης στο πλαίσιο του έργου ανακατασκευής δημοτικών οδών.

Ειδικότερα, σε πρώτο στάδιο θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση τμημάτων των οδών Ζωοδόχου Πηγής, Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, Βύρωνος Καραπαναγιώτη και Οικονόμου Τάξη, στις οποίες θα ισχύουν τα ακόλουθα:

Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος της πόλης έως τη διασταύρωση με την Αεροπόρου Γιανναρέλλη):

Από τις 21/10 έως και τις 26/10 τα οχήματα θα κινούνται στη μία λωρίδα ενώ στην άλλη λωρίδα θα εκτελούνται εργασίες. Μετά την ολοκλήρωση της μίας λωρίδας οι εργασίες θα μεταφερθούν στην άλλη πλευρά της οδού έως να ολοκληρωθούν.

Σημειώνεται, πως λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΛ θα απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της Ζωοδόχου Πηγής από τον Πλάτανο έως και τη διασταύρωση με την Αεροπόρου Γιανναρέλλη από τις 21/10 έως και την ολοκλήρωσή τους.

Θεοφίλου Χατζημιχαήλ

Από τις 29/10 έως και τις 6/11 οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις και τα οχήματα θα κινούνται από παρακείμενες οδούς. Η πρώτη φάση θα είναι από την οδό Κυκλάδων έως και το ρεύμα ανόδου της οδού Ηλία Βενέζη και το δεύτερο τμήμα από το ρεύμα καθόδου της οδού Ηλία Βενέζη έως την οδό Κασσιανής. Κατά τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών δε θα διέρχονται οχήματα.

Στην πρώτη φάση τα οχήματα θα διοχετεύονται  προς την οδό Κυκλάδων στη συμβολή της με την Θ. Χατζημιχαήλ, στην συμβολή της Ιακωβίδου με την οδό Μουσών θα διοχετεύονται μέσω της οδού Μουσών προς την Ηλία Βενέζη.

Στην δεύτερη φάση αντίστοιχα θα διοχετεύονται τα οχήματα στη συμβολή της Θ. Χατζημιχαήλ (από Νοσοκομείο) μέσω της οδού Κασσιανής – Εμμανουήλ Ψυχάρη στην Ηλία Βενέζη. (Θα τοποθετηθούν πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες στην συμβολή των οδών Κυκλάδων – Θ. Χατζημιχαήλ, στην συμβολή της οδού Ιακωβίδου με Μουσών και στην συμβολή Θ. Χατζημιχαήλ με Κασσιανής).

Βύρωνος Καραπαναγιώτη (από ύψος Μαρίνας έως διασταύρωση με Ε. Βοστάνη)

Από τις 9/11 έως τις 13/11 τα οχήματα από το ύψος της Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της Ε. Βοστάνη θα κινούνται από παρακείμενες οδούς (θα τοποθετηθούν πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες στη συμβολή των οδών Αναγνώστου και Καρακατσάνη καθώς και στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Βότση). 

Οικονόμου Τάξη (τμήμα από Θουκιδίδου έως Αναπαύσεως)

Από τις 14/11 έως και τις 18/11 τα οχήματα στο τμήμα αυτό θα κινούνται από παρακείμενες οδούς (Θα τοποθετηθούν πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Λοχαγού Μανωλακέλλη καθώς και στη συμβολή των οδών Οικονόμου Τάξη με την οδό Θουκιδίδου).

σ

Σημειώνεται πως ο παραπάνω προγραμματισμό πιθανόν να τροποποιηθεί εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την εκτέλεση εργασιών.

Μοιράσου το άρθρο!