Ήθελε να γίνει με το "τσάμπα" τσομπάνης στη Λέσβο... 48χρονος “αρμέγει” 29 αρνιά στην Καλλονή
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής, δύο (2) υποθέσεις ζωοκλοπής, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το προηγούμενο δεκαπενθήμερο στο νησί της Λέσβου.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 48χρονος αλλοδαπός ως ο δράστης που εμπλέκεται στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ζωοκλοπής, η οποία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την προσεκτική ανάλυση και αξιοποίηση των διαθέσιμων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος προέβη στην αφαίρεση συνολικά είκοσι εννέα (29) αρνιών. Τα ζώα αφαιρέθηκαν από περιφραγμένα αγροκτήματα που βρίσκονται σε περιοχές της δυτικής Λέσβου και ανήκαν, κατά περίπτωση, σε δύο (2) ημεδαπούς ιδιοκτήτες.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου, το οποίο κατάφερε να φέρει στο φως τις παράνομες αυτές πράξεις, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας στην τοπική κοινότητα.