Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/07/2023 - 21:13

Η μουσική ενοχλεί στη Μυτιλήνη! 3 συλλήψεις!

1η σύλληψη: 

Συνελήφθη, χθες (08-07-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα στο οποίο ο συλληφθείς απασχολούταν ως  προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις και με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

 

2η σύλληψη:

 

Συνελήφθη, χθες (08-07-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της ησυχίας.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, εργαζόμενος ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε θέσει σε λειτουργία μουσικά όργανα, διαταράσσοντας την ησυχία.

Για την υπόθεση αυτή είχε προηγηθεί καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

 

3η σύλληψη:

Συνελήφθη, σήμερα (09-07-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο συλληφθείς απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, διαταράσσοντας και την ησυχία.

Μοιράσου το άρθρο!