Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/02/2023 - 16:58

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζυμιών στη Φίλια - Δεν είχε δίπλωμα

Συνελήφθη, χθες (18-02-2023) στην περιοχή της Φίλιας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ημεδαπή, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο ελέγχου, στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Συνελήφθησαν, χθες (18-02-2023) στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Στο 8ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!