Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/09/2024 - 15:01

Έκρυβαν ηρωίνη στο στάβλο με τα πρόβατα - Κατασχέθηκαν 418 γραμ.- Δύο συλλήψεις στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Λέσβο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητες ηρωίνης βάρους -417,8- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν, χθες (04-09-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δυο (2) άτομα (34χρονος ημεδαπός και 30χρονος αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, απογευματινές ώρες χθες εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους -22,8- γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 34χρονος, στην ίδια περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν -3- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους -395- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι οι δράστες, κατείχαν από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ναρκωτικές ουσίες, η ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς επίσης, -2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ, που είχαν κατά περίπτωση, στην κατοχή τους οι δράστες, κατασχέθηκαν.

 

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!