Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/08/2024 - 23:24

Έκλεψε μηχανάκι από το Πλωμάρι, απώθησε αστυνομικούς βίαια κατά τον έλεγχο - Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λέσβο, κατηγορούμενος για κλοπή δικύκλου οχήματος, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων

Συνελήφθη, χθες (15-08-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κλοπή δικύκλου οχήματος, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς επίσης και για τα αδικήματα της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων.

 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην παραπάνω περιοχή να κινείται με δίκυκλο όχημα, που όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί πρώτες πρωινές ώρες χθες από την περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο. 

Ακολούθησε αστυνομικός έλεγχος, κατά το χρόνο του οποίου ο δράστης αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, τους απώθησε βίαια και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν, αεροβόλο όπλο (πιστόλι τύπου ρέπλικα), -2- αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και ναρκωτικό χάπι, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του στο Πλωμάρι της Λέσβου, βρέθηκαν, γεμιστήρας για αεροβόλο όπλο (πιστόλι) και -5- πλαστικά σφαιρίδια.

 

Οι ναρκωτικές ουσίες, το αεροβόλο όπλο, το ναρκωτικό χάπι, ο γεμιστήρας και τα πλαστικά σφαιρίδια κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

Μοιράσου το άρθρο!