Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/10/2024 - 20:08

Δύο τραυματίες στο τροχαίο με επικαθήμενη καρότσα στον κόμβο της Καλλονής - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (19-10-2024), στο οδικό δίκτυο Καλλονής - Πέτρας στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή (35χρονη) και φορτηγό όχημα με επικαθήμενη καρότσα που οδηγούσε ημεδαπός (38χρονος).

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός της οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και ανήλικης ημεδαπής που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

----

αρχική ανάρτηση 

 

Με ασθενοφόρο έφυγε η οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου με ελαφρά τραύματα. Στο αυτοκίνητο ήταν και το παιδί της που ευτυχώς δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Καλα ατην υγεία του ο οδηγός της νταλίκας!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο όπως αναφέρει το kalloninews.gr/  κινούνταν από καλλονή με κατεύθυνση στην Πέτρα και το επικαθήμενο από Αρίσβη με κατεύθυνση προς Σίγρι.

Πάνω από 30 μέτρα σε μήκος η περιοχή που εχουν χυθεί λάδια και πετρέλαιο και το οδόστρωμα είναι πολυ ολισθηρό!

Αναμένονται στο σημείο πυροσβεστική και πολιτική προστασία για τα περαιτέρω!

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου:

δ

Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Αλλά είναι στατιστικά βέβαιον ότι θα έρθουν. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, τα ματαξαναείπαμε. Τα "νυκτερινά" διπλώματα, η κακή νοοτροπία μας, ως οδηγοί, και η ελλιπής - εκ των αποτελεσμάτων - σήμανση έχει τα εικονιζόμενα αποτελέσματα. Ο καλός Θεός μας συγχωρεί ακόμα, αλλά μέχρι πότε; Δυστυχώς εμείς σαν Δήμος δεν μπορούμε να παρέμβουμε ουσιαστικά. Μόνο να τα επισημάνουμε, γραπτώς και προφορικώς.

δ

Μοιράσου το άρθρο!