Αστυνομικό Ρεπορτάζ

25/07/2022 - 13:34

Δύο μοτοσικλετιστές τραυματίες και τρεις συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ στη Λέσβο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (23-07-2022) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μήθυμνας στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (23-07-2022) στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και προσέκρουσε σε είσοδο κτιρίου, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες των ατυχημάτων διερευνώνται.

 

Τέλος, κατά το προηγούμενο τριήμερο στη Λέσβο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού - Αντίσσης και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, τρία (3) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Την 22-07-2022 στην περιοχή της Παναγιούδας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Την 22-07-2022 στην Άντισσα, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Προχθές (23-07-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας, ημεδαπός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!