Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/07/2024 - 15:25

Διπλό θερμό επεισόδιο στο πλοίο της γραμμής Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προέβησαν στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 167 του Π.Κ. ¨Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων¨, του άρθρου 169 του Π.Κ. ¨Απείθεια¨, του άρθρου 190 του Π.Κ. ¨Απειλή διάπραξης εγκλημάτων¨, του άρθρου 292 του Π.Κ. ¨Παρακώλυση συγκοινωνιών¨ και του άρθρου 361 του Π.Κ. ¨Εξύβριση¨.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τον κατάπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου στο λιμάνι της Χίου, προερχόμενο από το λιμάνι της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν κατείχε τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα για να επιβιβαστεί στο πλοίο και δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. επιδεικνύοντας βία και απείθεια, ενώ παράλληλα σταμάτησε η φόρτωση του πλοίου παρακωλύοντας την επιβίβαση επιβατών, φορτηγών και οχημάτων. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Χίου.

 

Επίσης, τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προέβησαν στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 169 του Π.Κ. ¨Απείθεια¨ και του άρθρου 361 του Π.Κ. ¨Εξύβριση¨.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τον κατάπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου στο λιμάνι της Χίου, προερχόμενο από το λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 36χρονος κατείχε και επέδειξε κάρτα ασύλου με γεωγραφικό περιορισμό τη Χίο και δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. επιδεικνύοντας απείθεια και εξυβρίζοντας. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Χίου.

Μοιράσου το άρθρο!