Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/06/2023 - 07:24

Απέκτησε τη νέα του στέγη το πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Πλωμάρι της Λέσβου

Τα εγκαίνια της νέας στέγης του Πυροσβεστικού κλιμακίου Πλωμαρίου στην Πλαγιά πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου, το μεσημέρι, από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Γεώργιο Πουρναρά, τον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, τον υπ. Βουλευτή Χαράλαμπο Αθανασίου και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγιάς, Κυριάκο Πετρέλλη.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την πυροσβεστική για την προστασία του δασικού πλούτου της Λέσβου καθώς και στην ιεράρχηση των αναγκών στην κάλυψη των κενών σ’ ότι αφορά στις ελλείψεις προσωπικού στις νησιωτικές περιοχές.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην παραχώρηση και την ανακαίνιση του κτιρίου και κυρίως στο Δήμο Μυτιλήνης αλλά και τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Κυπριωτέλλη και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λέσβου, Χρήστο Σάσσαρη ,καθώς και στην παραχώρηση, από ιδιοκτήτες, του χώρου στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

 

Δείτε το σχετικό βιντεο:

 

ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο!