Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/08/2024 - 08:23

Αμαύρωσαν την γιορτή στην Αγιάσο - Βαθύς ύπνος στην Ελληνική Αστυνομία

Τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως η Αστυνομία ήταν ουσιαστικά απούσα χθες βράδυ από συγκεκριμένες περιοχές με μεγάλη κοσμοσυρροή στην Αγιάσο που τα τελευταία χρόνια υπάρχει θέμα....  Πως να εξηγηθεί ότι μια ομάδα 20-30 ατόμων μπορεί να παίζει με τις ζωές ανθρώπων.... Πως να εξηγηθεί ο βαθύς ύπνος της Αστυνομίας ενώ είχε ενημερωθεί! 

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κώστας Ρούσσας αναφέρει: 

Άλλη μια χρονιά στο ίδιο έργο θεατές. Δεκάδες κακομαθημένα,οι περισσότεροι χωρίς δίπλωμα,ικανοποιώντας την ματαιοδοξία τους, αποφάσισαν να αμαυρώσουν τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή της Αγιάσου απλά κάνοντας αδιανόητο θόρυβο και κόντρες μέσα σε κατοικημένη περιοχή βάζοντας σε κίνδυνο και φέρνοντας στα όρια τους, τους κατοίκους της περιοχής Σταυρί και Καζίνο Αγιάσου

Στο ίδιο έργο θεατές και η Αστυνομία η οποία έχει ενημερωθεί εγγράφως εδώ και μέρες απο την Δημοτική Ενότητα Αγιάσου για το τί συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και θα συμβεί και σήμερα εις διπλούν.

Μέχρι τώρα δεκάδες οι καταγγελίες απο Αγιασώτες στο 100 και στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου.

Οι μόνοι που μπορούν να επιβάλουν την τάξη και να προστατέψουν το μεγαλείο αυτής της θρησκεύτικης εορτής αλλά και να διαφυλάξουν την ψυχική υγεία και την ηρεμία των Αγιασωτών είναι η Ελληνική Αστυνομία που πιστεύω οτι μπορεί και έχει τον τρόπο να το καταφέρει.

Μοιράσου το άρθρο!