Αστυνομικό Ρεπορτάζ

17/07/2023 - 20:11

Αίμα στους δρόμους της Λέσβου - 3 τραυματίες, 3 τροχαίο ατυχήματα

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την 14-07-2023, στο 21ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού.

 

 

------------

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (15-07-2023), στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ανήλικο ημεδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

-------

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (15-07-2023), στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

 

Μοιράσου το άρθρο!