Αστυνομικό Ρεπορτάζ

25/08/2024 - 16:02

44χρονος βίαζε κατ΄ εξακολούθηση 16χρονη φίλη του γιου του

Ένα ακόμα περιστατικό βιασμού ανήλικης αποκαλύφθηκε, στην περιοχή του Κολωνού. 

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μια 16χρονη. Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, καθώς ήταν φίλη του γιου του.  

Ο πατέρας, της 16χρονης επιζώσας, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι ο κατηγορούμενος, είχε κακοποιήσει την ανήλικη κόρη του τουλάχιστον 10 φορές παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Ο 44χρονος φέρεται ότι της έλεγε ότι θα κάνει βλάψει την ίδια αλλά στην οικογένειά της.   

Η σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία συνέβαινε από τον περασμένο Ιούνιο. Η κακοποίηση της ανήλικης φέρεται ότι είχε τελεστεί μέσα στο αυτοκίνητο του 44χρονου αλλά και σε ένα οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού

Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικη σταμάτησε μόνο όταν η ίδια βρήκε το θάρρος και μίλησε στους γονείς της οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Η σύλληψη του 44χρονου φερόμενου ως παιδοβιαστή 

Ο άνδρας εντοπίστηκε να περνάει έξω από το σπίτι του κοριτσιού με το αυτοκίνητό του. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, άλλαξε την πορεία του για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Η αστυνομία με τη σύλληψή του που έγινε το βράδυ της Πέμπτης προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου αλλά και του οχήματος στο οποίο επενέβαινε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκε και το laptop του. 

Η 16χρονη επιζώσα, εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική ενώ αναμένεται να γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Το σύνολο τόσο των κατασχεθέντων του υπόπτου, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Μοιράσου το άρθρο!