Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/06/2024 - 19:15

43χρονος πωλητής χασίς στην Καλλονή

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λέσβο, για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών// Κατασχέθηκαν -388,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) και δενδρύλλιο κάνναβης // Είχε προηγηθεί η εμπλοκή του δράστη σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας//

Συνελήφθη, σήμερα (09-06-2024) σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ημεδαπός (43χρονος), κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, κατά την προανακριτική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο δράστης κατείχε, σε οικία όπου διαμένει στην παραπάνω περιοχή, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους -388,2- γραμμαρίων, ενώ καλλιεργούσε σε χώρο της οικίας, δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -17- εκατοστών. 

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο συλληφθείς καλλιεργούσε το δενδρύλλιο και κατείχε τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), με σκοπό τη διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Είχε προηγηθεί η εμπλοκή του δράστη σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά το χρόνο του οποίου και σύμφωνα με καταγγελία, απείλησε με μαχαίρι, χτύπησε και εξύβρισε τη σύντροφό του.

 

Μοιράσου το άρθρο!