Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/08/2024 - 08:57

40χρονος πυροσβέστης στη Λέσβο χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

ΟΛΟΙ ήξεραν, κανείς δεν μιλούσε!

Άλλη μια περίπτωση ξυλοδαρμού γυναίκας σε χωριό της Δυτικής Λέσβου. Χθες το βράδυ σε δημόσιο χώρο ο δράστης, που αξίζει να σημειωθεί είναι ένστολος, ξυλοκόπησε την σύντροφο του και μητέρα του 3χρονου παιδιού της. . Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού και λίγο πριν το ζευγάρι επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο . 

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα περιστατικά ξυλοδαρμού είναι συχνά... Μετά το περιστατικό ο δράστης απομακρύνθηκε από τον τόπο και κλειδώθηκε στο σπίτι του. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αυτή τη στιγμή άνδρες της αστυνομίας είναι έξω απ το σπίτι του δράστη ετοιμάζοντας επιχείρηση για την σύλληψη του (πιθανολογώντας ότι ο δράστης είναι μέσα στο σπίτι) 

 

 

 

update 

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό της Δυτικής Λέσβου, όπου ένας 40χρονος πυροσβέστης, χτύπησε πολύ άσχημα τη γυναίκα του στο πρόσωπο μέσα στο αυτοκίνητο στην Σκάλα Πολιχνίτου.

Η γυναίκα  σύμφωναμε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ μετέβη χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου την εξέτασαν οι γιατροί και στην συνέχεια μετέβη στο πατρικό της.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά την αστυνομία αλλά και την υπηρεσία του, δυο φορές με τη σημερινή σύζυγο του (είναι η τρίτη σύζυγος) και μία φορά με την πρώτη γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταγραφεί περιστατικό βίας και με συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού.

Ο 40χρονος αναζητείται απο την αστυνομία.

 

---

H νέα υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της σε χωριό του Δήμου Δυτικής Λέσβου προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Αγανάκτηση που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν η φρικτή πράξη σύμφωνα με μαρτυρίες γίνεται μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού του ζευγαριού.

Όμως ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες! Ας μην μείνουμε στην κλασική ανάγνωση της είδησης ως "νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας".

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα!

Επίσης κανέναν δεν ενδιαφέρει αν το θύμα του ξυλοδαρμού "συγχωρούσε" τον σύντροφό της σε παρόμοια περιστατικά.

Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι στο χωριό ΟΛΟΙ ήξεραν! ΟΛΟΙ ήξεραν τα περιστατικά κακοποίησης της γυναίκας! ΟΛΟΙ ήξεραν, έβλεπαν και άκουγαν!

ΟΛΟΙ έβλεπαν τη γυναίκα να φορά ακόμη και με συννεφιά γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματα.

Κανείς δεν μιλούσε!

Σε μια λανθασμένη αντίληψη "να μην γίνουμε ρουφιάνοι" , "ας τα βρει το ζευγάρι" , "που να μπλέξω τώρα" επικράτησε ο νόμος της σιωπής.

Κανείς δεν σκέφτηκε ρε γαμώτο το 3χρονο παιδάκι; Σε τι περιβάλλον μεγαλώνει αυτό το παιδί; 

Η ιστορία έχει πολλές λεπτομέρειες από το παρελθόν μέχρι το σήμερα που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιευθούν. 

Αν κάτι πρέπει να μείνει είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ! Τουλάχιστον να προστατεύσουν τα παιδιά!

Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας δεν αφορά μόνο τη γυναίκα που βίωσε τον σωματικό και ψυχικό πόνο. Αφορά και το παιδί! Αφορά και την κοινωνία!

 

     Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!