Αστυνομικό Ρεπορτάζ

18/09/2024 - 14:35

3 συλλήψεις ανηλίκων στην Καλλονή για απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση

Συνελήφθησαν τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί στη Λέσβο, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου 

Συνελήφθησαν, χθες (17-09-2024) στην Καλλονή της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Κατά το χρόνο των αστυνομικών ελέγχων, δύο (2) εξ αυτών αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήματα στάσης αστυνομικών, αναπτύσσοντας ταχύτητα, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς. 

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

Μοιράσου το άρθρο!