Αστυνομικό Ρεπορτάζ

22/09/2024 - 21:39

16χρονος με ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Τα πέταξε μόλις είδε τους αστυνομικούς

Συνελήφθη, χθες (21-09-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός (16χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και στη θέα αυτών πέταξε στο έδαφος αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -8,6- γραμμαρίων περίπου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

----

Ακόμη μια σύλληψη:

 

Συνελήφθη, προχθές (20-09-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός (20χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στη κατοχή του αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!