Ανακοινώσεις Φορέων

14/05/2024 - 13:02

Κλειστός από Δευτέρα ο χώρος στάθμευσης στο λιμάνι Μυτιλήνης

Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μυτιλήνης ότι ο χώρος στάθμευσης παραπλεύρως του κολυμβητηρίου εντός του Επιβατικού Λιμένα της πόλης, θα παραμείνει κλειστός από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 για την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και διαγράμμισης του ασφαλτοτάπητα.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των Ι.Χ. αυτοκινήτων να απομακρύνουν τα οχήματά τους το αργότερο μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου και από τη Δευτέρα 20 Μαΐου2024 να μη σταθμεύουν στον χώρο του Επιβατικού Λιμένα.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών, με την οποία θα δίνεται προς χρήση ο χώρος στους πολίτες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο:

 

Προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εργασιών

διαγράμμισης και σήμανσης στο χώρο πάρκινγκ του επιβατηγού λιμένα Μυτιλήνης.

  1. Το Γραφείο Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης ενημερώνει τους οδηγούς όλων των οχημάτων, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων, τις Δημόσιες Επιχειρήσεις, τους κατοίκους της πόλης της Μυτιλήνης και όλους όσους δραστηριοποιούνται στην προκυμαία Μυτιλήνης ότι από πρωινές ώρες της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης και σήμανσης στον χώρο στάθμευσης στον επιβατηγό λιμένα Μυτιλήνης. ΑΔΑ: Ρ1Χ44653ΠΩ-ΑΨΜ.
  2. Κατά τη διάρκεια των εργασιών με ευθύνη του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου και εργολάβου με την επίβλεψη οργάνων Υπηρεσίας μας θα λαμβάνονται μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης.
  3. Από ώρα 06:00 την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, θα απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση των οχημάτων, στο χώρο εκτέλεσης των έργων και συγκεκριμένα εντός του χώρου στάθμευσης στον επιβατηγό λιμένα.
  4. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο, θα απομακρύνεται με γερανοφόρο όχημα και θα επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις για στάση – στάθμευση από το Τμήμα Τροχαίας του Κ.Λ Μυτιλήνης.
  5. Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που έχουν σταθμευμένα οχήματα για την πλήρη συμμόρφωση τους για την εύρυθμη και ασφαλή κυκλοφορία κατά την διάρκεια των εργασιών στον χώρο του επιβατηγού λιμένα Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!