Ανακοινώσεις Φορέων

04/03/2014 - 19:06

Κάλεσμα σε σύσκεψη για την υγεία από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

style="text-align: justify;"> 
Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ διέλυσε τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, υποσχόμενη την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, με την ψήφιση του νομοσχέδιου για την ΠΦΥ.
 
Πριν ακόμα σταματήσει ο κουρνιαχτός των υποσχέσεων για το νέο σχήμα που θα φτιάξουν κυβέρνηση και παρατρεχάμενοι, για το καλό μας. Ανακοίνωσαν άλλο ένα χαράτσι για το καλό μας! και το καλό των αναξιοπαθούντων εξαθλιωμένων ανέργων!, από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και τις οδηγίες της ΕΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που εφαρμόζουν χρόνια τώρα, για την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.
 
Όπως λέει κι ο λαός μας, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Αποδείχτηκε αυτό που τα συνδικάτα και οι λαϊκοί φορείς φώναζαν σ’ όλους τους τόνους ότι, κυβέρνηση και Ε.Ε. μας φορτώνουν ψέματα, για να περάσουν τη διάλυση της όποιας δημόσιας υγείας, όσο πιο ανώδυνα  μπορούν και για να μας φορτώνουν νέα χαράτσια.
Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!
 
Τέρμα στα χαράτσια και την φοροληστεία
Καλούμε τις διοικήσεις των δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων του νόμου, των σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου  τομέα, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών και αγροτών, τα σωματεία των συνταξιούχων, τις ενώσεις των ΑΜΕΑ και όποιους άλλους  λαϊκούς μαζικούς φορείς του Νησιού, σε σύσκεψη την Παρασκευή 7 ΜΑΡΤΗ 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου επί της οδού Κομνηνάκη 43.
 
ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ -ΠΡΟΝΟΙΑ
 
 

Μοιράσου το άρθρο!