Ανακοινώσεις Φορέων

31/05/2024 - 18:58

Ευχαριστίες σε 3 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Μυτιλήνης

Θέλω να εκφράσω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια σε τρείς ξεχωριστούς φίλους και πάνω από όλα Ανθρώπους και αναφέρομαι στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους : Ιάκωβο βρανη, Νικόλαο Σπανο και Νικόλαο Γιαννάκα, για το μεγάλο κοινωνικό έργο που κάνουν στον τόπο μας αθόρυβα, δημιουργικά με μεγάλο επαγγελματισμό και με μεγάλη συνείδηση.

Διότι αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο αποτελούν κοινωνικό έργο στον τόπο μας ο κάθε ένας ξεχωριστά στις αρμοδιότητες του αλλά και πάντα θα βρίσκονται κάθε ώρα κάθε στιγμή και οποία μέρα και αν είναι δίπλα στον πολίτη για κάθε τι πρόβλημα που τον απασχολεί... Σε αντίθεση με άλλους δημοτικούς συμβούλους που όχι μόνο δεν θα ασχοληθούν με κάθε τι πρόβλημα του πολίτη αλλά θα κάνουν και θα βρούνε κάθε δικαιολογία να το αποφύγουνε. 

Τέλος θέλω για άλλη μια φορά να αναφέρω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς τους τρείς ξεχωριστούς ανθρώπους και να τους εκφράσω πως : "Στις μέρες μας είναι καλό για τον τόπο που αγαπάμε και για τους ανθρώπους του να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα αγαπάνε αυτό τον τόπο και μαζί με αυτόν να αγαπάνε και τους ανθρώπους του!

Να συνεχίσετε να αποτελείται κοινωνικό έργο και να προσφέρεται αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας"

 

Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμο

ΔΕΛΗΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!