Υγεία

02/12/2021 - 19:32

Συγκλονίζει η μάχη της 42χρονης στη Μυτιλήνη

Εδώ και τρεις μήνες μια 42χρονη στη Μυτιλήνη δίνει τη δική της μάχη διασωληνώμενη, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Η 42χρονη ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ωστόσο έχει εξουθενώσει τους πνεύμονές της. Πλέον αναπνέει μόνο με μηχανική υποστήριξη.

«Η κόρη μας μπήκε μέσα στο νοσοκομείο τρεις μήνες με covid. Κόλλησε μικρόβιο 3 – 4 φορές. Με τον κορωνοϊό γλιτώσαμε και τώρα έχουμε άλλα. Είχε ξεκινήσει, ήταν όλα καλά να φύγουμε και ξαφνικά το ‘ξανακοίμησαν’ γιατί έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού», λέει η μητέρα της 42χρονης.

Δραματικές ώρες βιώνει η μητέρα της που περιμένει πάνω από το ακουστικό για ένα καλό νέο.

«Οι γιατροί, όταν τους είπαμε να την κατεβάσουμε, να τη μετακινήσουμε στην Αθήνα, μας είπαν ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί γιατί θα μας ‘μείνει’ στο δρόμο».

Νόσησε μία εβδομάδα πριν εμβολιαστεί

Τραγική ειρωνεία πως η 42χρονη νόσησε μόλις μια εβδομάδα πριν εμβολιαστεί.

«Το έκανε ο άντρας της και την άλλη εβδομάδα ήταν να το κάνει εκείνη. Δεν πρόλαβε, πήγε η κόρη της σ’ ένα πάρτι και κόλλησε από την κόρη της. Δεν καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο. Ήταν τότε με το AstraZeneca, που όλοι έλεγαν πως το AstraZeneca δεν είναι καλό. Μετά με το Pfizer, πήγε να το κάνει με το Pfizer. Πήγαν και γράφτηκαν (σ.σ. στην πλατφόρμα). Ο άντρας της το πρόλαβε, το έκανε. Εκείνη δεν το πρόλαβε», ανέφερε η μητέρα της.

Ο φόβος της για το εμβόλιο της AstraZeneca την έκανε να μεταθέσει τον εμβολιασμό της για αργότερα. Όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τ’ άλλα εμβόλια, ήταν πια αργά.

 

Μοιράσου το άρθρο!