Skip to main content
|

Νέο σοκ... 3.209 κρούσματα - 60 οι νεκροί, 480 οι διασωληνωμένοι. Ενημέρωση Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Στο «κόκκινο» και σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας που για άλλη μια φορά ξεπέρασαν το «φράγμα» των 3.000, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ επιβεβαίωσε 3209 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 82034, εκ των οποίων το 53.7% άνδρες.

4.714 (5.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 20917 (25.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

480 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 148 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 410 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 60 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1.288 θανάτους συνολικά στη χώρα. 523 (40.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

 

up date Διαβάστε: 

«Βόμβα» στη Λέσβο με τον σημερινό αριθμό κρουσμάτων. Η κατανομή των 3.209 κρουσμάτων - Ενημέρωση Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις