Υγεία

06/10/2014 - 12:56

Ημερίδα : «Διερεύνηση επιδημίας: Σύγχρονες Μεθοδολογικές προσεγγίσεις και ο ρόλος των εργαστηρίων δημόσιας υγείας ».

Σ

υνάντηση εργασίας που διοργανώνεται από τo ΚΕΕΛΠΝΟ και το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Μυτιλήνης, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στις 10.00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΚ Μυτιλήνης (δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης).
 

Η ημερίδα έχει θέμα: «Διερεύνηση επιδημίας: Σύγχρονες Μεθοδολογικές προσεγγίσεις και ο ρόλος των εργαστηρίων δημόσιας υγείας ».

Αναλυτικά:

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη Ημερίδα- Συνάντηση Εργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΚ Μυτιλήνης.
Το θέμα της Ημερίδας είναι «Η Δημόσια Υγεία και οι Περιβαλλοντικοί Έλεγχοι» και απευθύνεται σε Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Νοσηλευτές, Γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες υγείας. Το αντικείμενο θα είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών στη δημόσια υγεία αλλά και η συζήτηση μαζί τους για την επίλυση αποριών.
Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΕΕΛΠΝΟ «Διαπίστευση Μεθόδων για τα Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας στις Περιφέρειες»: -Σύγκλισης (Ηπείρου, Δυτ.Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κρήτης, Ανατ.Μακεδονίας, Θράκης), -Σταδιακής Εξόδου (Αττικής, Κεντρ.Μακεδονίας), -Σταδιακής Εισόδου (Νοτ.Αιγαίου) και έχει θέμα «Διερεύνηση Επιδημίας: Σύγχρονες Μεθοδολογικές προσεγγίσεις και ο ρόλος των εργαστηρίων δημόσιας υγείας».
Το Δίκτυο των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ, που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα  έχει σαν στόχο την  εξασφάλιση, την επαγρύπνηση και την επιτήρηση της Δημόσιας Υγείας. Ο μηχανισμός λειτουργίας του διασφαλίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του μέσα από το Σύστημα Διαπίστευσης που στρατηγικά αποφάσισε να εφαρμόσει. Τα εργαστήρια του Δικτύου ΔΕΔΥ ακολουθούν τη διαδικασία Διαπίστευσης  από το ΕΣΥΔ, ότι δηλαδή πραγματοποιούν συγκεκριμένες δραστηριότητες με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια.
Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΣΠΑ και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν.

 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρόγραμμα Ημερίδας 185.09 KB

Μοιράσου το άρθρο!