Τουρισμός

21/08/2020 - 20:27

"Το μαγικό μέρος" στην Ερεσό που "έκλεψε την καρδιά" της Σίσσυς Χρηστίδου!

Eressian Hotel & Hammam Spa: "Το μαγικό μέρος" που "έκλεψε την καρδιά" της Σίσσυς Χρηστίδου!

 Η αγάπη της Σίσσυς Χρηστίδου για το νησί μας και ειδικά για την Ερεσό είναι γνωστή. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι η Σίσσυ βρέθηκε στο αγαπημένο της μέρος! Στην Ερεσό!

Για άλλη μία φορά επισκέφθηκε την αγαπημένη της Ερεσό όπου φιλοξενήθηκε από την κολλητή της Εύη Σταθάτου.


Στην πιο χαλαρωτική ημέρα της διαμονής της επισκέφθηκε το Eressian Hotel & Hammam Spa και χάρισε στους followers της μία ξενάγηση στο, με τα δικά της λόγια, "μαγικό αυτό μέρος" που "μας έχει κλέψει την καρδιά"!

Η ξενάγηση ξεκίνησε στους χώρους θεραπειών του Eressian Hammam & Spa όπου η παρέα απόλαυσε την τελετουργία του Χαμάμ και συνεχίστηκε με Room Tour στο Eressian Hotel όπου η Σίσσυ μοιράστηκε μαζί μας τις λεπτομέρειες του διατηρητέου κτιρίου του 1850 που την εντυπωσίασαν.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι ιδιαίτερο και δύσκολο λόγω Covid -19 αλλά ας δούμε και όσα υπέροχα συμβαίνουν στο νησί μας. Η Ερεσός εξελίσσεται σε προορισμό ευεξίας, χαλάρωσης και ποιοτικής διαμονής και το Eressian Hotel & Hammam Spa αποτελεί πόλο έλξης όλο το χρόνο δείχνοντας ότι το νησί μας, με τις κατάλληλες επενδύσεις, αναβαθμίζει το τουριστικό του προϊόν!

Ας κλέψουμε λίγο από τη λάμψη και τη χαρά της αγαπημένης Σίσσυς Χρηστίδου και ας πορευτούμε με αυτά τα στοιχεία για τα καλοκαίρια που έρχονται. 

ιμ

Δείτε τα σχετικά βίντεο: 

Μοιράσου το άρθρο!