Πολιτική

05/07/2024 - 15:38

Ξεκίνησαν οι εργασίες οδοστρωσίας του δρόμου Πάμφιλα - Παναγιούδα

Στο έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει τους οικισμούς Παμφίλων και Παναγιούδας και όπου ξεκίνησαν οι εργασίες οδοστρωσίας βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μυτιλήνης Σωτήρη Μαρινάτο και το μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων Νίκο Ζαφειρίου, όπου παρουσία του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, της επιβλέπουσας μηχανικού Βάσω Ταμβακέλλη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας συζητήθηκε η εξέλιξη των εργασιών.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 195.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου και ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης, αφορά στη βελτίωση υφιστάμενης αγροτικής οδού συνολικού μήκους 800 μέτρων περίπου. 

Ειδικότερα το ένα τμήμα του συνδέει την Παναγιούδα (περιοχή «Καλαμιάρης») με τη νότια έξοδο των Παμφίλων έως τη θέση «Άγιος Γεώργιος» και το άλλο με την ανατολική έξοδο των Παμφίλων έως το γήπεδο του οικισμού, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του καλοκαιριού.

εδ

Μοιράσου το άρθρο!