Πολιτική

06/10/2023 - 07:29

Τι συμβαίνει τελικά με τον δρόμο της Ποταμιάς στην Ανεμώτια; Τι αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση

ΑΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙ ΑΠΕ ΓΔΥΝΕΣΑΙ….

 

Τις τελευταίες ώρες δεχόμαστε πλήθος τηλεφωνημάτων και ερωτημάτων σχετικά με τον θόρυβο που ξέσπασε μετά από δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα συνοδευόμενη με οπτικοακουστικό υλικό (!) , για περιβόητο έργο του δρόμου της Ποταμιάς στην Ανεμώτια.

 

Σας ενημερώνουμε ότι: 

 

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με την Τοπική Κοινότητα αλλά και με ανθρώπους που εργάζονται και δουλεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή (κτήματα), τουλάχιστον μέχρι σήμερα 5/10/2023  δυστυχώς δεν έχει ακόμα μπει μπροστά το έργο. Ούτε από τη μεριά του χωριού ούτε από τη μεριά της λεγόμενης τοποθεσίας Καραβούλια.    Στη συγκεκριμένη περιοχή της Ποταμιάς εδώ και καιρό δουλεύει ένα μηχάνημα του Δήμου τύπου  “ γκρέιτερ ”  που έχει να κάνει με την αγροτική οδοποιία ( αυτό ακριβώς έδειχναν και τα επίμαχα βίντεο!) . Μάλιστα με χαρά πληροφορηθήκαμε από την Τοπική Κοινότητα Ανεμώτιας, ότι τις προσεχείς ημέρες θα ανέβουν άλλα τρία μηχανήματα  και αυτά όμως πάλι για την αγροτική οδοποιία που τόσο πολύ αγωνιζόμαστε για να είναι συντηρημένη. Επαναλαμβάνουμε μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένα μηχάνημα από ιδιώτη  εργολάβο. 

Με πολύ χαρά θα περιμένουμε αυτή την ανακοίνωση από το αρμόδιο όργανο στο χωριό μας, που είναι η Κοινότητα και όχι φυσικά το “ facebook ”-  που το τελευταίο διάστημα πριν τις εκλογές αποτελεί το μέσο προβολής αόρατων έργων της παρούσας Δημοτικής Αρχής. 

 

Καλούμε λοιπόν τους δημότες όλης της Δυτικής Λέσβου και φυσικά τους συγχωριανούς μας, να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες με αυτό που έχουν δει τα μάτια τους πέντε χρόνια και όχι την επίπλαστη πραγματικότητα. 

 

Λαϊκή Συσπείρωση Ανεμώτιας   

Μοιράσου το άρθρο!