Πολιτική

01/03/2020 - 18:52

Συνθήκες διχασμού δημιουργεί ο Στρατής Κύτελης - Ανακοίνωση από την παράταξη "Με πυξίδα τον Πολίτη"

Τρεις μέρες ο Λεσβιακός λαός έδωσε ενωμένος τη μάχη απέναντι στα ματ που έστειλε η κυβέρνηση για να μας δείξουν «το σωστό δρόμο»

Τα έστειλε πίσω με σκυμμένο το κεφάλι και την ουρά στα σκέλια.

Κι  έρχεστε  εσείς κ. Κύτελη  εκλεγμένος Δήμαρχος από το Λεσβιακό λαό μαζί με τον κ. Αθανασίου που λάμψατε δια της απουσίας σας από τον αγώνα του λεσβιακού λαού, σήμερα να προχωρήσετε σε μια απαράδεκτη ντροπιαστική αντιδημοκρατική και  διχαστική απόφαση. Να χωρίσετε το νησί  βάζοντας σύνορα ανάμεσα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο Δήμο Μυτιλήνης.

Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα στην Ελλάδα και αυτό λέμε δεν είναι σωστό !! Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα στα νησιά και αυτό λέμε είναι απαράδεκτο ! και έρχεστε εσείς να βάλετε σύνορα ανάμεσα στους δύο δήμους του νησιού!!

Και τι καταφέρατε με αυτό κ. Κύτελη ;  Να δημιουργήσετε μια νέα δομή στο χώρο του λιμανιού όπου μεταφέρθηκαν οι  πρόσφυγες αφού δεν τους επιτρέψατε να μεταφερθούν στις υπάρχουσες δομές!!!

 

Ποιο πρόβλημα λοιπόν λύσατε;;;;

Κανένα. Με τη στάση σας νομιμοποιείται όλους όσους παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας .

Αντί να καλείτε  μαζί με το λεσβιακό λαό τη κυβέρνηση να πάρει από το νησί αύριο 

Ένα σημαντικό αριθμό  προσφύγων  για να μπορούμε να διαχειριστούμε τις ροές που έρχονται βάζετε σύνορα ανάμεσα στο λαό αυτού του τόπου και στρέφεται τον ένα δήμο απέναντι στον άλλο τη στιγμή που ενωμένοι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο Ερντογάν.

Και στην τελική!! Ποιον ρωτήσατε κ. Κύτελη για να πάρετε αυτές τις αποφάσεις;  Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου;

Κ. Κύτελη ξανασκεφτείτε το!

Δημιουργείτε συνθήκες διχασμού και οδηγείτε τον τόπο σε επικίνδυνα μονοπάτια

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

Μοιράσου το άρθρο!