Πολιτική

04/05/2023 - 15:02

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι περιοδείες και εξορμήσεις των υποψήφιων βουλευτών στη Λέσβο, για το δυνάμωμα του ΚΚΕ και την επανεκλογή Κομμουνιστή βουλευτή.

Η Μαρία Κομνηνάκα συνομίλησε με εργαζόμενους στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στις Υπηρεσίες της Εφορίας Αρχαιοτήτων.

Η βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο τη δική τους ζωή, τους όρους εργασίας και αμοιβής, και να μην ξεχάσουν τη στάση όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. Χαιρέτισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του κλάδου και πιο συγκεκριμένα τόνισε:

"Μόνο όπου το ΚΚΕ ήταν μπροστά μαζί με τους αγώνες του λαού, μπορέσαμε να χαμογελάσουμε, να έχουμε αποτελέσματα και κατακτήσεις, να εμποδίσουμε την πολιτική που βάζει τις ζωές μας στη ζυγαριά κόστους –οφέλους"

φ

 

Περιοδεία σε καταστήματα στα Θέρμα και στο Jumbo πραγματοποίησε ο Γιάννης Ζαφειρίου, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Λέσβο, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Ανέδειξε τις κατακτήσεις που είχαμε μέσα στο κίνημα, στο νησί, από τον ξεσηκωμό του Φλεβάρη του 2020 μέχρι και σήμερα, απέναντι σε πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος.

ξ

Περιοδεία στην Καλλονή πραγματοποίησε ο Σταύρος Μαντατής που επισκέφτηκε και τον πυροσβεστικό σταθμό. Εκεί στάθηκε στις μεγάλες ελλείψεις, σε προσωπικό και μέσα, που τα είδαν κάτοικοι και πυροσβέστες το καλοκαίρι στα Βατερά και το Σταυρό. Ο Σταύρος Μαντατής κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί «και μέσα στη φωτιά αποδείξαμε ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό, ενώ οι κυβερνήσεις τους μας αφήνουν απροστάτευτους και χωρίς αποζημιώσεις».

Μοιράσου το άρθρο!