Πολιτική

17/05/2024 - 13:53

Στο 4ο Λύκειο Μυτιλήνης ο Κώστας Μουτζούρης για το Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέστη σήμερα στο 4ο Λύκειο Μυτιλήνης και παρακολούθησε την  παρουσίαση ψηφιακών εργασιών  που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου, στο πλαίσιο του 13ου Μαθητικού  Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους και να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές, ενημερώθηκε για την διαδικασία των εξετάσεων που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες και  τους ευχήθηκε καλή επιτυχία

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση των μαθητών και των καθηγητών  και παρακολούθησα τα αποτελέσματα των εργασιών που δημιούργησαν οι μαθητές στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Ομολογώ ότι τα παιδιά με εντυπωσίασαν με τις γνώσεις τους και οφείλω να συγχαρώ και τους καθηγητές και τους μαθητές για το εξαίρετο έργο που παράγουν. Θέλω να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της μαθητικής κοινότητας,  ενόψει των  Πανελλαδικών και  προαγωγικών εξετάσεων. Lesvosyou have talents. »

φ

δ

 

Μοιράσου το άρθρο!