Πολιτική

11/01/2011 - 17:21

Σε ποια πόλη του κόσμου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι και Πρόεδρος στη Συνεταιριστική Τράπεζα?

Σε ποια πόλη του κόσμου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι και Πρόεδρος στη Συνεταιριστική Τράπεζα?

Η απάντηση για όλους εμάς που ζούμε στη Λέσβου η απάντηση είναι γνωστή! Στη Μυτιλήνη ο κος Απόστολος Πατέστος επιλέχτηκε από το Δήμαρχο Λέσβου ως Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και τη επόμενη ημέρα εκλέχτηκε  Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Το αυτονόητο ερώτημα (που μάλλον δεν απασχολεί ούτε το Δήμαρχο Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο ούτε τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας)  είναι κατά πόσο είναι ηθικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο Δήμος Λέσβου έχει οικονομικές συναλλαγές με τη συγκεκριμένη Τράπεζα?  (Και ακόμη περισσότερο όταν ο κος Πατέστος ήταν και πάλι Αντιδήμαρχος Οικονομικών (με το Δήμαρχο το Νάσο Γιακαλή) πάλι ο τότε Δήμος Μυτιλήνης είχε οικονομικές συναλλαγές με την Τράπεζα Λέσβου Λήμνου !!!)

Δηλαδή , για να πούμε ένα απλοϊκό παράδειγμα ο Απόστολος Πατέστος  ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών θα κάνει αίτηση στον Απόστολο Πατέστο ως Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου για ένα δάνειο του Δήμου Λέσβου!!!!    ΛΟΓΙΚΟ ????

  • Μήπως ο κος Πατέστος θα πρέπει να παραιτηθεί είτε από Αντιδήμαρχος είτε από Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνο ?
  • Μήπως ο κος Βουνάτσος θα πρέπει να πάρει θέση για το θέμα ?
  • Μήπως θα πρέπει να μάθουμε τι συναλλαγές είχε ο πρώην Δήμος Μυτιλήνης με τη Τράπεζα Λέσβου Λήμνου?

Μήπως εμείς ζούμε σε όλο και πλανήτη και πιστεύουμε ότι θα έχει κάποιος την ευαισθησία να απαντήσει....διότι το θέμα δεν είδαμε να απασχολεί τα ΜΜΕ της Λέσβου !!!

Μοιράσου το άρθρο!