Πολιτική

06/10/2024 - 17:10

Π. Παρασκευαϊδης : ΤΟ ΠΑΣΟΚ η μόνη αξιόπιστη λύση αντιπολίτευσης και κυβερνητικής προοπτικής.

Μεγάλη είναι από τις 7:00 το πρωί και στη Λέσβο η προσέλευση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Στη Λέσβο έχουν τοποθετηθεί 8 κάλπες σε Μυτιλήνη, Αγιάσο, Πλωμάρι, Γέρα Πολιχνίτο, Πέτρα, Καλλονή και Άντισσα και η προσέλευση είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την ίδια ώρα στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ Αιγαίου ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του κόμματος Γιώργος Μήλιος. Στη Λέσβο το 2021 ψήφισαν 1.700 μέλη και φίλοι του κινήματος. Τα αποτελέσματα αναλυτικά για το τι ψήφισε η Λέσβος θα είναι γνωστά μετά τις 9:00 το βράδυ εκτίμησε ο κ. Μήλιος.

 

Ο Βουλευτής Λέσβου κ. Παναγιώτης Παρασκευαΐδης  αναφέρει: 

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ γίνεται συνεχώς πιο δυνατό και αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση αντιπολίτευσης και κυβερνητικής προοπτικής. Καλούμε μέχρι τις 19:00 όλους τους φίλους και τα μέλη να δώσουν το παρόν με την ψήφο τους για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κινήματος μας κι εμείς δεσμευόμαστε ως παράταξη ότι θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Μοιράσου το άρθρο!