Πολιτική

21/01/2013 - 16:59

O ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταγγέλλει την αστυνομική επιχείρηση στη ΔΟΥ Καλλονής

O ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταγγέλλει την αστυνομική επιχείρηση στη ΔΟΥ Καλλονής

 

Σαν τους κλέφτες χθες Κυριακή 21 Γενάρη 2013, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με κυβερνητική εντολή και πρωτόγνωρες διαδικασίες για τα δεδομένα της κωμόπολης της Καλλονής, έσπασαν τη κλειδαριά της τοπικής Δ.Ο.Υ. και μετέφεραν με τη βοήθεια ιδιωτικής μεταφορικής τα αρχεία της Υπηρεσίας στη Μυτιλήνη. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής και παράδοσης, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και με κίνδυνο να χαθούν κρίσιμα στοιχεία φορολογουμένων ή στοιχεία με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
 
Η πρωτοφανής αυτή αστυνομική επιχείρηση δείχνει τον αληθινό αυταρχικό χαρακτήρα της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και θέτει σοβαρό θέμα δημοκρατίας στο τόπο μας.
 
Μετά τις εξελίξεις αυτές αποκτά ιδιαίτερη σημασία η μαζική παρουσία όλων των κατοίκων της Δυτικής Λέσβου στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2013, που ετοιμάζουν οι φορείς του Λεκανοπεδίου Καλλονής.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καλεί το λαό της Λέσβου να πάρει μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις και τη κυβέρνηση έστω και τη τελευταία στιγμή να ανακαλέσει την απόφαση κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καλλονής.

Μοιράσου το άρθρο!