Πολιτική

18/01/2013 - 19:39

Ο Δήμαρχος τίμησε τον Άγιο Αθανάσιο...

Ο Δήμαρχος τίμησε τον  Αγιο Αθανάσιο...

Ο Δήμαρχος τίμησε τον  Άγιο Αθανάσιο...

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, Δημήτρη Μουτζούρη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρίγωνα, Παναγιώτη Ζαλούμη, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου, Θεολόγου Πατερέλλη, παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Τρίγωνα Πλωμαρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, ενώ αμέσως μετά, παρουσία των παραπάνω καθώς και κατοίκων του χωριού, έκοψε τη βασιλόπιτα της Τοπικής Κοινότητας Τρίγωνα.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, επήνεσσε τις αποτελεσματικές προσπάθειες του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και την επιτυχή αντιμετώπιση της καθημερινότητας, καθώς και τους ευεργέτες και δωρητές, προς την Εκκλησία και την Κοινότητα, τέλος τις ακούραστες εθελόντριες δημότισσες του Τρίγωνα, για την ευγενική επιμέλεια τους της σχετικής εκδήλωσης.  

Ακολούθως, ο κ. Βουνάτσος παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας της Ενοριακής Εστίας Ζωοδόχου Πηγής Λαγκάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης.
Σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013, το πρωί, ο Δήμαρχος παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος.
 

Μοιράσου το άρθρο!