Πολιτική

19/08/2013 - 22:20

O Δήμαρχος Λέσβου στην έναρξη της Aegean Regata

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας, Ιγνάτη Χατζηχρήστο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού, Κώστα Αστυρακάκη, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, στο λιμάνι της Μήθυμνας και στην πλατεία Λευκονίκου παρέστη στην εκδήλωση υποδοχής των πληρωμάτων που συμμετέχουν στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «AEGEAN REGATTA 2013» και στην τελετή έναρξης των αγώνων αντιστοίχως. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα πληρώματα των σκαφών που συμμετέχουν και τους ευχήθηκε να έχουν έναν καλό αγώνα και μια ευχάριστη διαμονή στη Λέσβο.

Ο κ. Βουνάτσος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος Λέσβου για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τη REGATTA, γιατί πιστεύει στο ναυταθλητισμό και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάπτυξη του τουρισμού μας και την διεθνή προβολή του Ελληνικού Αιγαίου.

Τέλος, επεσήμανε ότι στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία πρέπει όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του να κρατήσουμε όρθια την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Αμέσως μετά, μετέβη στα «Χάνια» Καλλονής, όπου παραβρέθηκε στη Γιορτή Ανταμώματος των Καλλονιατών, ή οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλλονής, Δημήτρη Ζαφειρίου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, Αθανάσιο Ελευθερίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος  των εν Αθήναις Καλλονιατών.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, το πρωί ο Δήμαρχος παρέστη στη Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο ελαιόκτημα των Αδελφών Παυλιδέλη, στα Κεραμειά, για τον εορτασμό των 40 ετών από την ανέγερση του ναΐσκου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μανταμάδου, Δημήτρη Ζαφειρίου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου, Γεώργιο Φιλιππίδη, παρέστη στο «Μανταμαδιώτικο Γλέντι», που οργάνωσε στον εξωτερικό χώρο του Πολύκεντρου, η Δημοτική Κοινότητα Μανταμάδου, με τους τοπικούς φορείς, με εξαιρετική επιτυχία.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013, το βράδυ, ο Δήμαρχος Λέσβου παρακολούθησε την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Στρατή Πάντα: «Γιατί; Η τραγική ιστορία μιας προσφυγικής οικογένειας και ειδικότερα του Ευέλπιδος γιου της», που οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μπάλος» και οι εκδόσεις «Αιολίδα», στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου.

Μοιράσου το άρθρο!