Πολιτική

18/06/2011 - 10:37

Ο Αλέξανδρος Κουτσαντώνης απαντά στηv ανακοίνωση της "Αγωνιστικής Παρέμβασης"

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ»

Χωρίς καμία  έκπληξη είδα το όνομα μου να «φιγουράρει» σε μια ανακοίνωση της παράταξης των «παρεμβάσεων» προς τους συναδέλφους  αλλά και στα Μ.Μ.Ε  της Μυτιλήνης . Σε αυτό το κείμενο κατηγορούμαι  από τους αριστερούς συναδέλφους  γιατί λέει δεν πήγα μαζί τους σε μία διαμαρτυρία – συγκέντρωση και συνέχιζα να πίνω το καφέ μου.

Από πότε κύριοι συνάδελφοι έχασα το δικαίωμα να επιλέγω ελεύθερα το που θα πάω και που δεν θα πάω .Φέρατε κιόλας τη δικτατορία του προλεταριάτου στην Ελλάδα και θα μας κάνετε και παρατήρηση γιατί έχουμε ελεύθερη βούληση. Ναι δεν ήρθα όπως και δεν θα έρθω ποτέ σε διαμαρτυρίες που έχετε οργανώσει εσείς  γιατί τις καπελώνετε με τις φωνές και τις κραυγές σας . Και είναι κρίμα που δίκαια αιτήματα συναδέλφων τα μετατρέπετε σε εργαλεία πολιτικής εκμετάλλευσης  και προπαγάνδας.

Εγώ  είμαι ελεύθερος άνθρωπος και  αρνούμαι να μου λένε άλλοι το τι θα κάνω και τι δεν θα κάνω στη ζωή μου.

Ναι είμαι δεξιός πιστεύω στη πατρίδα στην οικογένεια και στη θρησκεία και είμαι  υπέρ της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας . Είμαι υπέρ της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, είμαι υπέρ της πειθαρχίας και του νόμου και της τάξης .   Είμαι λοιπόν αυτό ακριβώς που απεχθάνεστε .

Αλλά μια που ασχοληθήκατε μαζί μου, θα μου επιτρέψετε να πω και εγώ κάτι για εσάς.

Αφού θέλετε να αλλάξετε το σύστημα γιατί γίνατε υπάλληλοι του;

Τι σόι «επαναστάτες» είσαστε και δεχθήκατε να σηκώσετε το χέρι σας   και να ορκιστείτε «υπακουή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους» την ημέρα που διοριστήκατε στο δημόσιο;

Και για να τελειώνουμε βαρέθηκα να σας βλέπω κάθε 1η και 16η του μήνα στα ΑΤΜ των τραπεζών να παίρνετε το μισθό σας, που σας πληρώνει  με τόσο κόπο ο ελληνικός λαός και μετά να καταγγέλλετε την εργοδοσία  που για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό.

Μοιράσου το άρθρο!